mzehradgn deniz1243 kız kurbana alıyoruz evlatlarımizi inşallah sağ saglim kucağımıza bir birimize dua edelim
mzehradgn kaya_kaya ay bacım nasıl geçti şuan nasılsın bende 20 gözüküyor doğuma kalan doktor normal istediğim için bekliyoruz öyle karar verdik
nkkl mzehradgn benimde son 37 heyecan artmaya başladı bende belirsizlik var daha ne olacağını bilmiyorum o yüzden
mzehradgn nkkl Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah valla bende normal olsun diye bekliyorum heyecan korku ilk doğumum bir arada karmaşık bir haldeyim ahhahaha
nkkl mzehradgn amin hepimizin inşallah sıkıntısız doğum yaparız benimki belli değil dönmemiş daha nasıl olur bilmiyorum bu belirsizlik biraz stres yaratıyor ama bi şekilde olucak diye kendimi motive ediyorum
mzehradgn nkkl doğuma bebek karar verirmiş bacım düşünmüyoruz kafaya takmiyoruz belli olmaz belki iki gün sonra döner bebiş doğum kanalına rahat olucaz ki rahat geçsin doğum inşallah 🥹🥰
nkkl mzehradgn ben zaten başından beri sonuçta bi şekilde çıkıcak kafasındayım kendimi o şekilde motive ettim hep hala da öyle nasıl gelmek isterse öyle gelsin zamanını doldursun da
mzehradgn tlyayz ay heyecan vardır şimdi kız ben asla uyuyamam iki gün kalınca doğum nasıl olucak bacım sağ saglim al insalah kucagina