suprizM Merhaba bugün kontrole gittim 6+6 günlük kese büyümüş yolk keseside büyümüş ama bebek yok doktorum için rahat etsin Saliya kadar bekliyelim ama ben sonucun degismeyecegini düşünüyorum salı sabah olusmamissa kürtaj olacağım basina gelen varmı
yldzz01 suprizM o haftalarda gittim ayni sizin gibiydim doktor kesen iyi yolk var bebek yok demisti ama olur diger haftada dedi sonrasinda 2 hafta sonrasinda gittim 8 +3 de kalp atisini duyduk devlet hastanesiydi
suprizM yldzz01 kesem ve yolk baya büyümüş vajinalda baktı bu kadar büyüdüğünde bebeği gormemiz gerekiyor dedi doktor
yldzz01 suprizM geç döllenmede olabilir baska doktorada görünebilirsin canim saglikli hayirli haberler al insAlllah
betusbetuss Ablama 10. Haftaya kadar bos gebelik dediler 10. Haftada tesadüfen gittigi baska bir doktorda kalp atisini duydular simdi oglu 9 yasinda. Boyle durumlarda lütfen acele etmeyin. Allah gönlünüze göre versin insallah 🌸
flowerg betusbetuss benim de 13. Haftaydı ama zaten düşüğüm başlamıştı kanamam çoktu bir gecede beta hcgm düştü ağrılar ve sancılarım başlamıştı çok zor