orhismommmmmm feyzaciim evlenene kadar ana kuzusu olacak evlendıkten sonra gitsin gelmesın yanıma karısıyla napıyolarsa yapsınlar
ozlem_36 1.5 yaşında oğluşum var ama kaynana olmayacağım çünkü oğlumu evlendirmeyecegim kıskanç kaynana olmak istemem 😁
ozlem_36 Havin49_ ikinciye hamileyim cinsiyet öğrenemedim henüz bu da erkek galiba kızı tutturana kadar 3 çocukta benim olur 😁
merve_tp Hem erkek kardeşim var hem de oğlum olacak. Hem de eşimin abisi var, yeğenlerinin amcasının eşiyim. Komple erkek tarafı promaxım🤣
Havin49_ ozlem_36 benim üç oğlum var yeter Allah isteyene versin diyorum hani iki meyveden de tatmak isterim ama ikinci gebeliğime ikiz gebe kaldığım için ve hayat şartları çok kötü olduğu için eşimle birdaha çocuk istemediğimize karar verdik
ozlem_36 Gerxe Havin49_ gerçekten öyle oğlum 1.5 yaşında 4 aylıkta hamileyim ikisine yetememe korkusu sardı simdiden
minosannecik_2minis feyzaciim doğum yaptığım gün odaya geldiğimde o kadar çok ağladım ki artık bende mi kaynanayım diye annemle kayınvalidem daha bismillah yeni doğurdun kızım daha erken bi emzir o sırada dertlenirsin demişlerdi 😂😂
feyzaciim minosannecik_2minis ay kıyamam kıyamaaaaaammm valla benden zaten kız annesi olmazmış diyorum şimdii
minosannecik_2minis feyzaciim kızımda var oğlumda ama kendimi hiç kaynana olarak hayal edemiyorum yaa vallahi kıskanırım oğlumu yalan yok çok isterim evlensin çocuğu olsun eşi olsun evi olsun ama evine gittiğimde ya benim bakıp büyütttüğüm minnoş oğlum olmazsa diyorum annelik delilik gerçekten 3 yaşinda oğlum ve ben bi deliyim 🤣
feyzaciim minosannecik_2minis ben de deliyim hem de taze deli gel birlikte delirelim takılma asko tak huninii 😂😂😂😂😂😂😂