mamacitaaa Kızlar bebek alışverişinde neler alınmalı, nereden başlanmalı, kaçar adet alınmalı? Liste yapmaya başlamam gerek 🤓 kıyafet, şampuan, beşik markaları gibi listelerimizi paylaşalım 🌸
dgngr mamacitaaa Keçe organizer çanta 3 tane müslin örtü Göğüs pedi Temizleme pamuğu Pijama takımıx2 Pişik kremi (bephantol) Bebek bakım örtüsü tek kullanımlık Kırmızı ışık Islak mendil (sensitive) Çamaşır yıkama filesi Roxy toz sabun Korse Poşetlik Havlu+kundak Hasta bezi Törpü Emzirme sütyenleri Body uzatma aparatı Göğüs ucu kremi Saç fırçası Biberon Valiz içi düzenleyici Bambu ağız mendili 4 katlı müslin Emzirme askısı Balmumu göğüs ucu koruyucu Emzik Terlik Küvet seti Ateş ölçer Burun aspritörü (en ucuzlarından ayrı ayrı alıp seti kendim oluşturdum) Bebek şampuanı ( sebamed) Bebek yağı (sebamed) Sling Tırnak makası Çorap seti Hamak beşik Bebek askı Kundak Bebek bezi Anne bebek çantası Ana kucağı Piyanolu oyun halısı Bebek arabası&puset (prego range pro) Bebek askısı Gül suyu 2 tane lastikli çarşaf Magnet Çikolata Park yatak elele madre Baby nest/emzirme örtüsü/puset örtüsü vs 7 li set 11 tane zıbın 5 i yenidoğan, 2 tane 5 li hastane çıkışı, 2 tulum (1 tanesi isimli), 2 tane 0-3 ay takım Eksik var mı bilmiyorum