azra01 Kızlar bugün akşam yemeğı menülerinizde neler var?? Ben karnıyarık, pirinç pilavı, salata yapmaya karar verdim. Sizler ne yapacaksınız??😊🤍🌸🫶🏻
kisbebisi azra01 ay bu menüye bayilirim ellerine saglik kuzum.🌺 Ben de kremali tavuk ve yanina esime normal makarna yaparim kendime kabak sote. Ortaya da salata. Diyetteyim karbonhidrat tuketmiyorum. Kremayi da görmezden gelicem bu seferlik 😂
egeemomms azra01 etli nohut,pilav ezogelin çorbası dünden yapmıştım 2 günlük 🫣dün salata yapmıştım yanına bugün cacık yapmayı düşünüyorum 🤣
azra01 kisbebisi mis gibi menüymüş sizinkide ellerinize sağlık 🫶🏻 Eşler genelde bence kabak sevmiyorlar benimkide sevmez🤣
lokismommy azra01 kız seçemiyorum da dün karışık kızartma yaptım patlıcan ve kabağı aynı gün kullandım şu an başma menü bekliyorum 😅
azra01 lokismommy tepside tavuk patates yanına mercimek çorbası yapabilirsin guzel olur patatesim olsa oyle yapacaktım bende🤣🤣
azra01 egeemomms mantıklı canm dünden kalan yemekler süper oluyor valla yanina ufak birsey yapıyorsun kurtarıcı oluyor 🤣😊
BKZ azra01 salça soğan biraz bulgurla yemeğini yapıyorum yoğurtla yiyorum bazen de soğanla kavurup üstüne yumurta kırıyorum