gizalpp valeriaa_ çok teşekkür ederim canım sağlıkla gelsin inşallah 🤍🧿 inşallah sağ salim kavuşuruz hepimiz 🙏🏼
gizalpp lokismommy ya maşallah bizim ilk bebeğimiz olacak şu an baya meraklı ve heyecanlıyım eşim de çok kız istiyor ama ilk olacağı için eminim cinsiyet fark etmeksizin çok sevecektir 💖 sizinkisi kaç aylık şu an 🤍💛
lokismommy gizalpp 13+6 olduk teyzesi en başından eşim de ben de kız hissediyorduk fake attı bizim oğlan ilk bebeğimiz bizim de çok çok mükemmel bir bekleyiş gerçekten sağlıcakla gelsin inşallah 🩵🩵
lokismommy gizalpp ben de bilmiyordum o şekilde tahmin yürütüyorum burda biraz tecrübe oldu diğer ultrasonları da göre göre😅
emine1309 Merhabaa, erkeğe benzettim sanki nubu yukarı doğru kasımın kacı doğumuuu :) bende 12+1 oldum bugün
gizalpp emine1309 merhaba çok teşekkür ederim sağlıkla gelsin inşallah siz de sağlıkla alırsınız kucağınıza 🙏🏼💙 12+2 benim de 9 Kasım gösteriyor uygulamalar ama henüz doktorla bunu konuşmadık 😌 3 Şubat mı sizin sat ?
emine1309 gizalpp evet 3 şubat benimde 10 kasım görünüyor şuan umuyorum sağlıkla kucağımızı alırız :) 🙏🏼
gizalpp sepselin yaa öyle mi keseden mi tahmin ediyorsunuz? 😌 çok teşekkür ederim benim başlarda baya oval gibiydi aslında kese ama bu ultrasonda nub da pek görünmemiş 😅💛
gizalpp emine1309 Aaa nasıl denk geldik benim de 2 Şubat o yüzden 9 Kasım görünüyor ? Sizin cinsiyet belli mi peki ? 🤗