happyomer Sağlık ocağı kontrolüne gittim Tetanoz asimi vuruldum sağlık ocağındaki o kalp dinleme cihazıyla kalbini dinlerken ne kadar aşağıda diye kendi aralarında konuştular gerçekten de hemen hemen kasığıma yakın bir noktadan falan duyduk korkmalı mıyım
060436 happyomer korkma çıkar yukarı ben 26 haftalık oldum daha yeni yukarıda hisediyorum benimde hep aşağıdaydı
minikmucizem26 happyomer benimde bebegim asagida ya sürekli kasiklarimda alt bölgemde hisdyrm hareketlerini …inşallah bir sıkıntı yoktur yatin kontrolüm var bakalim..25 haftalığım ben
happyomer 060436 ilk gebeliğimde hiç böyle bir şey duymamıştım bi ürküttü bunda pek dinlenip etmek de mümkün olmuyor korktum o yüzden
060436 happyomer dinlenme olarak bendede hiç dinleme yok 3 gebeligim benimde her gebelik bir değil doktora git bi istersen içini rahatlatmak için
minikmucizem26 happyomer Amin jnsallah rabbim 38 39 cu haftaları görmeyi nasip etsin hepimize ..sizin ilk gebelikmi
happyomer 060436 ay yazmayı unuttum bir de şey dedi kalp atışı bir tık düşük sanki en son ne zaman yemek yedin dedi dedim 4 saat oluyor ondandır dedi
060436 happyomer sağlık ocağındaki o küçük cihazla bu yorumu yapıyor zaten o cihaz zor ses bulupta dinletiriyor takma kafana uyuyor olabilir o yüzdendir yarın herşey söyler doktor
happyomer 060436 vallahi psikolojim bozuldu arkadaşınla aynı haftada hamileydik onun bebiş geçen hafta düştü eşimin kuzeni 14 haftada kaybetti korktum normalde paranoyak değilim ama bir hafta içinde üst üste bu haberleri alınca bir stres geldi valla
NilVibe happyomer Ben de hareketleri hep aşağıda hissediyorum ama doktorum bugüne kadar bununla ilgili herhangi bir şey söylemedi. Seni kontrol eden doktor bir yorum yapmadıysa bu konuda içini ferah tut.