Perla_ Bugün dahiliyeye randevum vardı sıra beklerken artık kalabalıktan mı bilmiyorum bir anda ateş bastı sonra oturduğum yerde midem bulandı öğürme isteği ve istifra isteği geldi ter attım resmen gözlerim karardı orda sağlık çalışanı alkol falan koklattı öyle biraz kendime geldim acilde olmadığım için tansiyon aleti vs yoktu o an şekerim mi düştü tansiyon mu bilemedim ya sizce bana ne olmuş olabilir? 🤔
June6 Perla_ tansiyon sanki mide bulantısı ateş basması ter dökme olunca ben tansiyonumu ölçüyodum tansiyondan kaynaklı çıkıyodu ama şekerde de bu etkiler oluyo mu bilmiyorum
mercimegin_annesiii Perla_ genelde böyle olduğumda benimde tansiyonum düşmüş oluyo başımdan sanki bi ateş basması mı sıcaklık mı bi basınç oluyo sonra mideme vuruyo tansiyonum 8 falan çıkıyor
Perla_ June6 Bildiğin baygınlık geçirdim ya :( eve geldim 10/7 çıktı zaten 9/7-10/7 gidip geliyordu genelde artık o an kaça düştü Allah bilir
Perla_ busu1 yok öyle olmadım titreme vs de olmadı baygınlık göz kararması mide bulantısı ter falan oldu işte
parla94 Şekerim düşünce çok ani hemen bir şey yemeliyim hissi oluyordu bende. Başımda bi gerilim hissediyordum. Ama tansiyon düşüklüğünde bayılacakmış hissi çok oluyor bende. Göz kararması, denge bozukluğu ile birlikte
Perla_ parla94 evet bende öyle yaşadım işte çünkü kahvaltımı yeni yapmıştım şekerin düşmesi için sebepte yok çünkü
parla94 June6 sağolun size de. Yürüyüş yaparken sorun yaşamıyorum ama 5 dk bile ayakta sabit kalsam yine düşüyor benim
bsrelif Tansiyonun düşmüş canım dikkat et kendine benimde ortama göre düşebiliyor bazen bol bol istirahat et bende de var bu durum çok fazla evden dışarı çıkmıyorum o yüzden