Gulcee Kızlar 8haftalık hamileyim.kanama oluyor ara ara.bugün yine kahve rengi leke oldu dr a gittik kese kenarında pıhtı olmuş onu düşürmen lazım dedım.bol sıvı al dedı. Sizde de oldu mu? Ne kadar sürede atarım o pıhtıyı? Acil yardımmm.
ikinciprensimgeliyor Gulcee benimde o haftalarda kese etrafinda kanama vardi.doktor rahim ya onu emecek ya atacak dedi.benimki atti resmen ciger parcasi gibi bir pihti atmistim hatta cocuk dusuyor sandim cok ağlamıştım.sonra kanamam 4 aya kadar sürdü.ama bitti.suan 26 haftaligiz cok sukur.
Sevvaldal Gulcee bende de olmustu. Bebek buyudukce onu orda gormeyiz demisti doktorum. 16. Haftadayim simdi cok sukur ve gozukmuyor.
Gulcee ikinciprensimgeliyor ben bir tane attım şimdi bir daha oldu içerde görünüyor nekadar sürede düşer acaba? Korkuyorum bişey olmasından bebege? 3.aydan sonra gecer mi kanamalar?
Nk1984 Sibelbenim de kesenin alt tarafında rahim ağzında kanama bölgesi vardı ilk zamanlar.Progestan kullanmıstım belli bir süre,kendiliğinden geçmişti cok şükür.Seninki de geçer insallah böyle
Nk1984 Gulcee yok yok korkma Allah’ın izniyle hep pozitif dusunmeye calış,gebeliğin ilk aylarında cok normal boyle şeyler,en azından gecme ihtimali cok yüksek insallah öyle düşün 😊
ikinciprensimgeliyor Gulcee ben koca bir pihti atmistim.sonrasinda az az kanamalar devam etti 13.haftaya kadar.yattim dinlendim is yapmadim.sonra gecti cok sukur.insallah sizin de gecer.ayrica progestan kullanmadim.doktorum embriyo eğer sagliksizsa ne icersen ic duser demisti.ne fitil ne bise hicbise kullanmadim.
Neslihant Gulcee hic biri olmadi. Doktorum bunu ya vucut kendisi emer yok eder ya da kanama olarak gider dedi. Vucut kendi emdi kanama vs olmadi
Betuel11 bendede olmuşdu dinlen bol bol uzan dediği gibi doktorunun bol su 1 haftaya geçmişdi benimkisi ama kalkma yemek yeme tuvalet harici kalkma derken hiç yorma kendini dinlenmeye bak
Tbaablyy23 Bende de olmustu haftalik igne ve progestan kullandim 10.haftamda hersey normale döndü cok sukur hersey yolunda simdi 16+4haftaligiz