iremcce benim tahmini ağustos 8 demişti doktorum ama tabi temmuz sonuda olabilir ben 03 ayı düşünerek aldım sadece 5 tane yeni doğan takım aldım 3 tane de kısa kollu tulum aldım gene birkaç tane sıfır kollu beyaz Zıbın aldım kısa kollu Zıbın çok tercih etmedim Müslüm battaniye Pamuklu battaniye ağız mendili çok fazla aldım patikli genelde alt pijama sectim yeni doğan olarak çok almadım genelde sıfır üç ay aldım yeni doğanların hepsi 50 santim yani çok uzun süreli kullanamayacağı için yani küçük gelmesindense büyük olması daha iyidir diye düşündüm ve çok fazla bir şey almadım ince tulumları da bakabilirsin yazın uyuturken sıcak bölgede duruyorsan içine sadece sıfır kollu Zıbın ile tulumla uyutbilirsin ve tulum alırken fermuarlı olmasına dikkat et gece kimse çıtçıtlı ugrasmak istemez benim bulunduğum şehir yazın çok sıcak olmadığı için ben hem ince tulum hemde bi tık kalın aldım ekstra eldiven şapka almadım yeni doğan takımların içinde zaten çoğunlukla oluyo yeterli diye düşünüyorum ferzan ebe diye bir kadın var youtebe da ona da bakabilirsin ben video izleyerek kendimce liste yapıp öyle alışveriş yapıyorum