Sirius Arkadaşlar hamileliğiniz boyunca lekelenme yaşadınız mı? Benim bugün başladı. Endişeliyim çok yarın sabah hemen doktora gideceğim
Burcuaec Esraoktay 13+5 2’li test düşük risk çıktı. Ama doktor ikizlerde bu testler sadece fikir verir dedi tekil gebelikler içinmiş.
Sirius Tgcmrt peki sizin mide bulantınız var mı? Ne zaman başladı. Kusura bakmayın çok soru apruyorum. Tüp bebek malum çok bekledik 😀
bridetobe Sirius 6. Haftadan 11. Haftaya dek bulantı yaşadım . Su an da da sindirim sorunları yaşıyorum . Be yesem midem sindiremiyor . Protestan kullanıyom günde üç kere onun etkisi olabilir bence
Burcuaec esractn daha çok varmış yaa 😁 hissedebilsem iyi olduklarından emin olacağım o yüzden hevesle bekliyorum 🍀
Kbrbyrmm54 Esraoktay maaşallah CansuAydemir88 benim kızlarımın biri1750kg,diğeri1400kg sizinkilerin kilosu nasıl
CansuAydemir88 Kbrbyrmm54 Bende 27+2haftamdayim erkek 1050 kizimda 980gr Dr um iyi dedi ama insallahh saglikli dogarlar
mahsun Esraoktay canim lettu hakinda bi bilgin varmi doktor catlama ilaci olarak verdi ne olur cvp bunu kullanip sonuc alan varmi