kubrasjsjs Hareketlerini hissediyorum sanki bazen içeri kaçıyor zaten öyle görende hamilesin demezde ikinci gebeliğim iç karnım mı geniş demek oluyor bu bide haftaya kontrol var şuan kaç cmdir boyu ortalama sığıyor yani iç karna onu hesaplayacağım da 😂😅
pamuksekeer kubrasjsjs daha erken canım onun için benimde küçük çıplak bakınca var gibi ama kıyafet kapatıyor 😂 bundan sonra daha hızlı büyür artık ama genelde 2. Trimester sonu 3. Trimester da büyüyormuş
avokados kubrasjsjs ilk gebeliğimde benimde öyleydi şimdi 2. gebeliğim 13+4 günlük hamileyim ama şuanki halim ilk gebeliğimdeki 20. hafta gibi😄
behiyearslan kubrasjsjs Benım 17 haftalık mesela karnım hiç yok 🤣ilk gebelık . Geçen gün hastahanede birini gördüm doğunun yakın mı dedım 19 haftalık dedi 😇🤣🤣🤣
Cansu424 kubrasjsjs kişinin vücut yapısına göre değişiyor . Benim ilkinde de karnım çok büyümemişti ve çok hızlı çıkmamıştı bunda da öyle daha yeni hamile olduğumu anlayanlar görenler var 26 haftalık olduk gene de çok büyük değil. Aynı haftalarda instagramdakilerin karnı kocaman 🫠
ftmctn5151 kubrasjsjs ikinci gebeliğim ilkinde de hemen çıkmamıştı karnım bu ikinci daha erken çıkar diye düşünüyordum. Ama 24: haftadan sonra ancak çıktı. Şu an 28. Haftadayım yeni yeni büyüyor daha
happyomer kubrasjsjs Ay ben yarın 20. haftaya gireceğim benim de ikinci gebelik ay benim göbek çok büyük ya aman Allah’ım kilo da almadım şu an 7 aylık gibi resmen hani kendimi 30. haftadan sonra düşünemiyorum ben imrendim sana😁🫶🏻
kubrasjsjs happyomer ya bende sana o kadar da büyük değilde biraz da yolu yarıladık belli olsun istiyorum 😂