merve_tp annekiz6141 ayy çok tatlııı.. benim annem de derdi senin tekmelerin yüzen balık gibi yavaştı erkek kardeşininki içeride boks maçı veriyor gibiydi🤣 Sağlıkla gör kızçeni. Benim oğlum sabah çocuğu olacak galiba sabahları tekmeleri daha sert 500 gramlık bebenin🤣
annekiz6141 merve_tp çok tatlılar ya 😂 elınıde kafasına koymuş benımde tam tersı büyük kızım heryerde gezıyordu korkup hastaneye gidiyordum noluyor dıye bu kızım daha mınnos 😂🙊🥰
060436 annekiz6141 ayın 13 görüş günü bitmek bilmiyor oğluşumu göreyim o zaman 28 haftalık olucak görmeye gidince bakalım 💙😂😂🥰🥰
annekiz6141 Elisa0110 aynen sonra 1 haftaya düşüyor en son zamanlarda her gün cagiriyordu kızımdan biliyorum bende 🙊😂
merve_tp annekiz6141 Allahım ya maşallah 🤩 nasıl daha doğmadan karakterleri oluşuyor. Maşallah suphanallah 🥹💕
annekiz6141 merve_tp Valla öyle büyük kızım asırı hareketlıydı doğduktan sonra da hala da öyle 😂 doktor ismini sordu Asena Hüma dedım dedı asenalar bildiğini okur buda öyle olucak dedı 🙊🙊🙊
annekiz6141 060436 şükür ıyı kuzum keyfı yerınde dedı doktor tombik yanaklı maşallah dedı haftasına göre uyumlu herseyı sadece net göremedik yüzünü yarım gördük 😂🤣 doktor daha uyanamamış dedi baş assagı duruyor ayaklar yukarı da sırtı sağ tarafımda 😂😂😂
annekiz6141 Elisa0110 kız ıkıncı olsa nolcak ilk gibi yıne bılgısızım degısen bişey yok yanı 😂 insan unutuyor herseyı ya
060436 annekiz6141 oy maşallah yanaklarını yesinler onun tam bi prenses desene benim ki de en son gördüğümde aynı babaya benzetim 😂😂 bu sülale kafaları büyük benim oglanda kafa büyük 😂😂
annekiz6141 beautiful_ 2 haftada bır gıdıcem yanı 32 haftalıkken gitmiş olcam aç gıdıcem kan tahlili vermem gerekmıs 🥰