nesli1453 eminemirr canım bende pahalı buluyordum ama bir sayfa buldum hem cok kaliteliydi hemde uygun du 1500 herşeyi var yastığından battaniyesine kadar
senos15 eminemirr 2500 pahalı canım bende komple müslin set yaptım 13 parçalık içinde puset örtüsü ne kadar 2700 verdim daha uyguna yapan yer bulursun içimde kalmasın istiyorsan 🌸
deniss_ eminemirr kızlar ekim bebegi için müslin mi olmalı pamuklu kalın fln mi acaba muslin ince mi kaçar
sudeates0658 nesli1453 Canımız Annemiz, Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden “Resim Yükle” kutucuğundan yükleyebilir veya https://mutluresim.com adresine fotoğrafınızı yükleyip “Kopyala” kısmından bağlantıyı alarak yorum olarak paylaşabilirsiniz. 💜
Gks_01 eminemirr ben yaptırmadım fiyatından değil gerekli bulmadım isteyen yaptırsın ama ismi yazan kumaş giymedi diye içimde kalmaz herkes istediğini yaptırsın
nurellaaa__ eminemirr ben 2 yıl önce kızıma özeniyorum diye yaptırmıştım yeni doğan sürecin de taş çatlasın 5 defa giydirdim hiç gerek yok bence yeni doğan kıyafetlerini genelde yüksek ısıda yıkıyoruz o sebeple ne kadar kaliteli olursa olsun bozuluyor kıyafetler
hunilii eminemirr ben anı kalsın diye daha uygun fiyatlı bir takım almıştım nakış değil de baskıydı çok güzel geldi battaniyesini falan hâlâ kullanıyoruz sizde o şekilde yapabilirsiniz, müslin takımları ayrıca satın alabilirsiniz
mavisanne0 eminemirr https://ty.gl/p7qosohh2e8e7 Ben bundan yatırdım yıkadım ütüledim giyilmesi için bekliyor 👼🏼 baskıda herhangibi deformasyon olmadı 🫧 fiyat da uygun ve sade abartıyı sevmiyorsan tavsiye ederim ❤️🦋
zey55 eminemirr açıkcası bana isimli şeyler saçma geliyor ben yaptırmadım çocuğun ismini ezberlemeye çalışır gibi heryerde isminin yazması saçma sanki zaten 1 kere anca giyebilecek o paraya başka ihtiyaçları alınabilir
sudeates0658 nesli1453 yaa güle güle giymek nasip olsun miniğe inşallah Bende aynı modelin tulumlusunu düşünüyorum birde lohusahamile diye bir sayfa gördüm ama kalitesinden emşnnolamadım ya
nesli1453 sudeates0658 teşekkür ederim tulum da vardı ama ben tercih etmedim onu 🌸🥰 bende bu sayfadan emin değildim ama gercekten kaliteli ürün