EsoMom_ elif1077 gayet çok normal canım ben de 23 den sonra aldım 5 kilo aldım hamileliğim boyunca gayet bebekte 3340 dogmustu tskılma hiç :) sadece düzenli su iç yeter :)
beyzaokanvebebek elif1077 Ben 17 den sonra aldım sanırım o da az az ilerledi tamamen bünyeyle alakalı
yinemihilal Kaç kiloyla hamile kaldığına göre değişir, yüksek kilo ile hamile kalmışsan hamilelik boyunca hiç almayadabilirsin. Ama 14 hafta da kilo almamak için normal bir süre. Asıl kilolar ikinci trimester sonu ve üçüncü trimesterde alınıyo
elif1077 EsoMom_ Allah bağışlasın evladınızı bazıları biz 3 kilo aldık sen almadın falan deyince kafam karıştı birde ilk hamileligim
EsoMom_ elif1077 kız gayet iyi hiç sorgulama vallla iki aylık oldunda kilo almaya başladım ben emzirdikce alıyorsun kiloları valla veriliyor diyenler yanlış 😂😂😂
summeyyraaa Klasik bi laf var ya her hamilelik ya da her bebek bir dğl diye onu hatırla kendini karşılaştırıp canını sıkma böyle şeylerde. Benim ikinci geliyo. İlk üç ay 8 kilo verdim şimdi 20 haftalık verdiğim halimden sonra iki kilo aldım. İlk çocukta da öyle çok kilo almadım son aylara kadar. 8 aylık olana kadar nerde hiç karnın yok diyolardı. Herkesinki farklı oluyo. Doktor bi sıkıntı yok diyosa hepsi normal yani
eyoplk Ben 82yle gebe kalmıştım 74e kadar düştüm şuan 19+3 oldum 76 olmuşum 18den sonra gram gram almaya başladım bende veredebilirdin yani çok normal korkma bebeğin gelişiminde kilosunda doktor anormal birşey görmüyorsa çok normal ben çok kilo alırım diye düşünmüştüm bünyem çok müsait çünkü 60la evlenip 1.5 senede 82 olmayı bende beklemiyordum su içsem yarıyor çünkü kilo vermek benimde işime geldi dikkat etmeye çalışıyorum en baba 85 le falan doğuma gitmek istiyorum
GamzeAGacs elif1077 Canım çok normal ben 16. haftaya kadar hiç kilo almamıştım.Hamileliğim boyuncada sadece 8 kilo almıştım.Bebeğim çok şükür 3350 gibi bir kiloda doğdu.Bence tamamen bünye meselesi kiloya takılma önemli olan bebeğin sağlığı ve gelişimi🌺