Srp 40 haftalık gebeyim 3 gündür beyaz yerine sarı jel gibi akıntım oldu ara arada belim karnım arıyo ama öyle düzenli bişe değil günde 2 3 kez sarı akıntı neden olur sizcd
Prensinannesi Srp ayni sıkıntı bende de var sari jel gibi bu zmana kadar sulu bi sekikde akintim oluyordu 2 gundur dediginiz gibi bnimde merak ettigim bi konu🤔 bu arada bende 39.4 haftaligim
Neseli68 Srp Doğumun yaklaştığına işaret canım, benim de son 1 hafta sarı akıntım olmuştu. 41. Hafta bittiğinde doğum yaptım
Srp Prensinannesi gitmek gerekiyomu ki acaba hiç blmiyoem birde bacam aralarım nasol ağrıyo anlatamam hele sol kısmım
Prensinannesi Srp bnim sali gunu kontrolum var eger cok agrim sancim olmazsa o gun gittigimde sorucam sen eger gidersen felan banada nedenini soylermisin canim ?
baliminannesi06 Benim de 32 haftalığız bacak aram kasıklarım karnım ara ara ağrıuor birde yola gitmek zorunda kaldım 8 saat gittim geldim daha da gelmeye başladı bakalım salı yada Çarşamba hastahaneye gideceğim 🙄🤦🏻♀️
Srp Prensinannesi tamam cnm haber vririm netten bakdm eğer hamileliğin son ayında geliyosa östorojen hormonu artığı içindir diyo sanırım doğum yaklaşıyo açılmam oluyo zten en geç perşembe dedi doktor bana hayırlısı 😊
ZeynepFatih 32+3 üz benim de hep sarı akıntım oluyor bugün daha yoğun oldu normal galiba bir bilgim Yok ama
Neseli68 Srp Ben gittiğimde gün aşımından doktorum artık yatış vermişti ve 1 parmak açıklık var demişlerdi