merve_tp Garip ya 🤭 burada da var bir kaç tane bir de arkadaş çağırıyor yanına destek alıp dalga geçiyor falan. Bende yok kids ve peride doğsun bebeğim kids e de geçerim diyordum ama gözüm korktu
annelikhuzuru merve_tp bende arada çok nadir denk geldim kv yanlış yazıyor diyorum daha çok geçiyor halen yaaa
annelikhuzuru Havin49_ orayı tafsiye etmem ben buraya bir kersind post açtim heppy kidis hakında 5 dk sonra baktım kalfırmışlar bide kendi arkarında konşuyorlar kadın ben hemen sildirdim hakımızda konuşmaz gibisinden
annelikhuzuru tortillam_ hiç sorma ya bi bakıyon hespsi çıkmış ardında ne gariplar sanki kendileri hiç bakmıyorlar türk mileti işte
annelikoo annelikhuzuru ben çook önceden kızım 2 aylıkken düşmüştü hastaneye falan götürdük kontroll yapıldı sorun yok denildi eve gelindi bende böyle üzüntümü oraya yazmıştım ayy beni bi linçlediler yok bebek düşmüş hastaneye götürmemişsim götürdüm dememi falan takan yok o gün o kadar çok üzülmüştüm ki sonra ne forma girdim ne de aralarına katıldım