beyzakumsal09 Gebeliği veya 2. Doğumunu yapan anneler tecrübeleri paylaşabilir mi ? Şuan 4+3 haftadayım. Henüz bir belirtisi yok adet gecikmesi haricinde 2. Dogumunuz nasıl geçti🥹
2bebek1anneeeee beyzakumsal09 hayırlı olsun canım.Benimkide 14+2 olduk doktor cinsiyet tahmini yaptı erkek dedi benim ilkim kız.Tamamen farklı geçiyor bunda iyice hamile olduğumu hisseşdyorum,ağrılarım falan oluyor.Bilmiyorum cinsiyeti farklı ondan mı yoksa 2.gebelik ondan mı tamamen farklı yani
Semilk05 beyzakumsal09 2. Gebelik 28+ dayım ilke göre zor geçiyor hamilelik sanki ilk kes hamileyim kızım da çok rahat bi gebelik geçirmiştim Belkide ondan bu zor geliyor 🥹 sağlıkla gelsinler
begumergunn beyzakumsal09 benimde ikinci gebeliğim 34. Haftamdayım. İkiside erkek ama bu hamilelik beni zorluyor ilkinde çok enerjiktim bunda tam tersi ilk gebelikte hamile olduğumu anlamadım bile ama şuan çok zorlanıyorum tam tersi geçiyor hiç enerjim yok yani
beyzakumsal09 hosgeldinbebekkk teşekkürler size de hayırlı uğurlu olsun henüz kan vermedim bakalım sonuçlar nasıl çıkacak 2. Gebelik de ve doğum da beni neler bekliyor merak ediyorum 😂
hosgeldinbebekkk beyzakumsal09 ben de bi şoklardayım hem seviniyorum hem bi daha nasık bebek büyütcem diyorum 😂 sağlıkla alalım inş ikucağımıza hersey güzelce geçsin gitsin 🙏
hicranguvenaks 2bebek1anneeeee benim de 9 yıl sonra ikinci gebeliğim ilki çok güzel geçti ama bu resmen emdigim sütü burnumdan getirdi gebelik boylemiymiş dedirtti erkek hissediyorum ama doktor 13. Haftada kıza benziyor fakat pozisyonu cinsiyeti göstermiyor dedi 11 Mayıs’ta detaylı ultrasona gideceğim umarım bu kez kendini gösterir 🥹
balbocegii beyzakumsal09 2. Gebeliğim çok şükür her iki gebeliğimde beni yormadı yani mide bulantısı kusma falan olmadı o yönden çok rahatım
smnr_533 balbocegii mide bulantısı kusma yok demişsiniz cinsiyetleri ne acaba benimde mide bulantım yok merak ediyorum
SedaAden beyzakumsal09 benimde ikinci gebeliğim ilk kızım suanda 7 buçuk aylık 🥹 ve çok tedirginim hala emziriyorum 5+1 haftalığım bende
gul558 Bende 5 haftalık olduk bugün inanılmaz bel ağrısı ve kasık batması var 2. Gebeliğim halsizlik + uyku isteği birde 4+5de öğrendim.ilk gebeliğim de zordu 3 ay boyunca kusmuştum 43 kiloya düşmüştüm erkekti bakalım bu ne olcak
esmasade2 beyzakumsal09 şuan 4. Ye hamileleyim ilki çok zordu bilmediğim için 2 ve 3 çok iyi geçti 4 de artık çok rahat olacağıma inanıyorum 😀😀
nazli0306 beyzakumsal09 2.gebelik 27+1 olduk bakalım doğumum nasıl geçecek sezeryan olucak ilki sezeryandi sağlıkla gelsin inşallah 🥰
nryemel Ben de 6+6 yım, kızm 6 yaşında, geçen cumartesi keseyi gördük, kalp atışını duyduk ama ben hala şoktayım 🫣kızımda zorlanmamıştım inşallah bu da öyle kolay geçer, çalışıyorum, zor geçerse nasıl olacak bilmiyorum…sağlıcakla gelsinler inşallah 🙏🙏