1cey zelis_6034 pipi vücutla bütün halde duruyor kordonla ayrım yapılıyor bence, ben bile hiiiiç anlamam ama görüntüde direkt pipiyi gördüm doktor demeden, kordon daha bağımsız duruyor haliyle 😅 yani değişmez bence
zelis_6034 pamuksekeer o kadar çok degişti yazisi okudm ki birde devlet olunca şüphede kalıyodum ya bide buraya soruyım dedim canim🫠 17 haftalık şuan
zelis_6034 1cey hayırlısı artik iki oglum var birde kızım olsun istiyodum ama nasip böyleymiş bende torun severim artık 🙂
umransag zelis_6034 değişim için haftannız çok ileride bana da devlet hastanesi 13. haftada erkek dedi 15’ten sonra kıza döndü şu an 23 haftalık hamileyim kız gidiyor hep eğer net bir pipi görüntüsü varsa dönmez bacım ben de o görüntü yoktu
tahamommy zelis_6034 bence öyle canım, benimde oğlum oldu 15. Haftada net böyleydi, 22. Haftaya kadar sürekli sordum doktora en sonunda kocaman fotosunu verdi fkskfj 😆
rzli53 zelis_6034 diyelim ki pipi ya da degil kız olunca ne oluyor ne bu takıntı olmayan mılyarca insan var şükretip oturun bence
zelis_6034 tahamommy hahaha ama ya edepsiz çıktı birde devlet 20 ye kadar söylemiyoruz diyo anlatirken bacak arasini açiyo ben burdayim diyo galiba 😅
1cey zelis_6034 benimde ikinci oğlum, yani değişmezse ki değişmez sanıyorum. Sağlıklı olsunlar da, 3 erkek evladınız olacak işte arkanızda dağ gibi, kız da çok iyi arkadaş oluyor yalan yok tabii. 3 erkek daha iyi anlaşır hem, iyi tarafları da çok ☺️
zelis_6034 rzli53 takıntılı birşeymi yazmişim sizce şükrediyorz tabiki her post gibi bende sormak istedim cvp vermk zorunda degilsnz.
happyela rzli53 Kadın karalar mı bağlamış sadece 2 oğlum var kız olmasını isterdim demiş ki bu çok normal bir şey. Gönül olmayanı umuyor her iki meyveden de tatmak ister insan. Erkek diye burada kötü bir cümle kullanmamış sadece bir umut. Garipsiniz cidden.
zelis_6034 umransag anladım burda böyle bir kaç görüntü gördüm içimde kalmasn birde ben soruyım dedim canm hayırlısı artik sag salim kucagimiza alirz inş.
zelis_6034 happyela happyela bende şaşirdim böyle bi tepki alınca paylaştigimada pişman oldum yanlz her cinsiyet meselesini altına yazmiş 4 sene anne olmayı bekledigmi bilmeden
happyela zelis_6034 Aman boşversene canım. İllaki böyle gereksizler çıkıyor aradan. En duyarlı o 👏 Gönül olmayanı umuyor yani bu çok normal. Şükür etmeyi kendileri biliyor bir tek sanki. Hiç takma boşver ❤️
zelis_6034 happyela öyle canım hiçte ugraşamm zaten kafa dagitmayada giriyoruz birilerini duyar kasmasıni çekemem iyi ki engellemek var 🙂
happyela zelis_6034 Kesinlikle canım benim iyi yapmışsın engellemekle hayatında bir vasfı olmayan insanları hiç umursama bebişin de sağlıkla gelsin inşallah 🥰🌸