elifdemir38 Merhaba 7 haftalık gebeliğim var mide bulantılarım başladı aşırı istifra eden çok mu acaba bu haftalarda
GamzeAGacs elifdemir38 Canım benim 8. Haftada başlamıştı kusmaktan klozetin yanında yatıyordum nerdeyse.O haftalarda çok normal 8 9 larda pik yapıyor nerdeyse.Bana prilam çok iyi gelmişti hafifletmişti bulantılarımı.
Aysekaram elifdemir38 6.haftada başladı 9 olmak üzereyim prilam kullanıyorum. Bulantı kusma aşırı vardı tansiyon düşüklüğü halsizlik hep yatmak istiyorum kalkamıyorum ayağa.kaçıncı haftada kendimize geliriz acaba. Prilam içince kusmuyorum sadece etkisi o ama bulantı 24 saat
lokismommy benim 7de sadece sabahları kusma vardı 8 9 da mahvoldum sabah akşam serumla ayakta kaldım prilamı 4 defa içmeme rağmen oldu sonra azaldı çok şükür sıvı kaybın çok fazlaysa serum takviyesi yapıyorlar ihmal etme
loyabloomm Haftadayım hala ne yesem çıkarıyorum 7. Haftadan beri böyleyim maalesef. Prilam vs hiç birşey fayda etmedi. Sadece yatıyorum kusuyorum. 20. Haftada bile hala kusanlar varmış bünyeye göre değişiyor sanırım