nurellaaa__ minnosunannecigi ben doğum parasını biliyorum ama süt parası varmış onu bilmiyorum daha doğrusu onu sadece SGK si olanlar alabiliyor diye biliyordum herkesin aldığını bilmiyordum
minnosunannecigi nurellaaa__ doğum parası da var süt parası da Doğum parasını sgklı Anneler alabiliyor
Yazmelegi_ Deleted33000 aradım esiniz arasın siz degil dedi🤣🤣 ben doğurdum eşim degil dedim ahahaha sigortalı olan o olduğu icin ona bilgi verebilirim dedi
Deleted33000 Fkr23 başvuru onaylaninca yatmaya başlıyor siz ilkogretmenim ailem uygulamasını indirip bilgilerinizi girin ordan görebilirsiniz ne zaman yattığını normalde maaşlar dün yattı
asil15 _____Mucizelerim____000 doğum yaptıktan sonra çocuğun kimliği çıkınca edevleten başvuru yapıyorsunuz her ay 1500 tl alicaksiniz
humaakusu _____Mucizelerim____000 anladım canım bı arkadaşta burda anlattı sağolsun sana da teşekkür ederim ☺️
kisbebisi dygtrgy1 her ay degil o, tek çocuk icin tek seferlik 5 bin. 3 cocugu olanlara her ay belli bi miktar. Esim memur ordan biliyorum. Kuzenin nasıl ilk çocukla her ay aliyor cok merak ettim dygtrgy1
aysgl330633 zelih8a8wa e devletten başvuru yapabiliyorsun canım sana bildirim geliyor sonra da halk bankasına gidip alıyorsun