Fatmanur_0416 emin1333 evet ben ordan baktım ordan devam ettim o yönlendirdi ya da e devletten yapılıyor
humaakusu Havin49_ yaa ben sanıyordum 2025ten önceki bebekler sayılmıyor yani ikinci çocuk maaşı alıcak yeni doğacak bebeğim anladım canım teşekkür ederim ♥️
Havin49_ humaakusu rica ederim cnm evet kaç yılında doğduğu önemli değil ikinci veya üçüncü çocuğun 2025 ten sonra doğmuş olması yetiyor
Fatmanur_0416 asil15 beni kimse aramadı sabah msj gelmiş TC ya da Halkbankaya gidip kart çıkararak alıyormuşum
Fatmanur_0416 Prensesmom_ bilmiyordum dün e devletten baktım adıma 2220 TL var bankaya yatınca sms gelecek yazıyordu ne parası onu da bilmiyorum
seher_3590 Fatmanur_0416 bende doğum yapalı 1 ay oldu 25 gün oldu başvuru yapalı dediğiniz uygulamayı da indirdim ama henüz ödeme kaydı olusmamistir yazıyor daha ödenmemiş mi oluyor yani
seher_3590 Fatmanur_0416 baktım canım e devletten yapmıştım orda da aynı şey yazıyor ödeme bulunmamaktadir diyor anlamadım valla birsey 😄
decembermum Deleted33000 çok teşekkür ederim benim şimdi 3,5 yaşında ve 13 yaşında kızım var ben doğacak olan için aylık mı alacağım ve ne kadar alacağım
Fatmanur_0416 minnosunannecigi bilmiyorum canım benim ilk bebek bu konularda bilgim pek yok araştırma yapmamıştım açıkcası