denizz57 Kızlar belirtileriniz ne her hafta güncelleme geliyo gibi bnm regl ağrım çok oluyo birde bebek sürekli hareket halinde
097 denizz57 hareketlerin kısıtlı olması normal diyorlar ama yarında böyle olursa belki hastaneye giderim
beyzzsenturkkk denizz57 karnım sürekli sertleşiyor yoğun akıntım ve şiddetli çatı ağrım var ve geceleri inanılmaz sancım oluyor.
097 Ben bugün 36 oldum hareket yoktu fazla kasıklarıma ağrı girdi hastaneye gidecektim duş aldım biraz ağrı dindi ara ara alt kısıma baskı da oluyor
evremkesmis 097 bende de 2 gündür hareketleri daha sakin. Kanala girmiş olabilir mi acaba diyorum. Bende 36
denizz57 evremkesmis olabilir benimki ters ayaklarıyla çok vuruyo ondan ağrım oluyo sizinki normal doğumaa eğer kanala girmiştir bencede
bahceciiii Hareketlerini azalmış gibi hissediyorum bende normal mi acaba yarın 37+0 oluyoruz, ve benim de karnım sürekli sertleşiyor nefes almakta çok zorlanıyorum kasıldığı zaman
bimucize Benimde iki gündür hareketleri azalmış gibi geliyor bebek toparlanıyor bi yerde ve aşağıya çok baskı olıyor yalancı kasılmamıdır bilmiyorum