sevcilim 25 gün önce çam sakuraya kontrole gittiğimde sancım nedeniyle acil 2. Sezeryanımı oldum.. Acilden giriş yapıp hastaneden taburcu olana kadar o kadar ilgililerdi ki hasta bakıcısından hemşiresine , ebesine , doktoruna hatta ameliyathaneden odaya taşıyan görevliye kadar çok memnun kaldım.. Şansıma tek kişilik oda düştü. Özel hastane konforundaydı. Ben ilk doğumumu özel hastanede yapmıştım , hamilelik boyunca öyle kötü yorumlar okudum ki acil sezeryan denilince çok korktum ve çok ağladım.. Ama boşuna ağlamışım 😂 Ameliyathane ekibi sürekli benimle iletişim halindeydi , sürekli moralimi yüksek tutmamı sağladılar.. Hatta mide bulantısı için ameliyat sırasında verilen bir ilaç bana alerji yaptı , çok güzel ilgilendiler durumu güzel yönettiler ve hastaneden çıkana kadar alerji ile alakalı takiplerim yapıldı.. dogum sonrası emzirme desteği verildi ebeler istediğim her an gelip yardımcı oldular.. Günlük başhekimlikten gelip bir şikayetim olup olmadığı soruldu hatta hastaneden çıktıktan sonra da arandım. Çok çok memnun kaldım bir daha olsa bir daha çam sakuraya giderim 🥹 Taburcu olduktan sonra hem kendim için hem bebek için 40 gün randevusuz gitme hakkım varmış , bebeğim de sarılık çıktı ve ben Yenidoğan bölümüne randevusuz haftada ⅔ sefer kontrole çağrıldım özel hastane gibi her soruma yanıt aldım. Hafize hanımdı doktorumuz dünya tatlısı ilgili alakalı bir doktordu.. Lohusa poliklinikleri de aynı şekilde gidip dikiş aldırdım tüm muayenelerim yapıldı ve çok güzel ilgilendiler. Benim ne dayım vardı hastanede ne bir tanıdığım ama sanki hastane personeliyim gibi ilgi gördüm ❤️