fztanne_ Kızlar 14.haftadan beri fl 5-6 gün geriydi zaten. Bugün 21+6yım detaylıya girdik fl 8 gün geride, ense kalınlığı da 6 mm çıktı sınırda dedi. Burun kemiği var gayet iyi dedi. Bu durumu yaşayan var mııı
blnmyld fztanne_ Onlara 12. Haftada bakılmıyor mu ikili taramada ilerleyen zamanlarda yine mi bakılıyor?
fztanne_ blnmyld ben de bugün öğrendim 12.hafta ve 21-23 arası sanırım bakılıyormuş. Sınır dedi harici bacak boyumuz zaten geriden geliyordu olabilir ama yine de fetal dna önerdi
hafize02 Bende bu gün yaptırdım detaylı herşey normal burun kemiği var dedi ense 7 mm fetal yada amniyo önerdi ikilide herşey normal gelmişti
hafize02 fztanne_ fztanne_ inşaAllah sağlıkla alırız kucağımıza ben Salı günü başka doktora tekrar gideceğim dua bekliyoruz sizlerden hayırlı haber alalım
fztanne_ hafize02 yarın ben de tekrardan gideceğim inşallah her şey iyi olur hakkımızda canım sağlıkla alalım inşallah kucağımıza
fztanne_ aleynacorekci gittim canım kalbine bakmamıştık baktı bi sorun yokmuş. Fl si de 9 günden 7 güne düşmüş. Kafaya takılacak bi durum yok bence dedi