yeliz1923 jennefer valla 19+5 im ara sıra ağrı oluyor antibiyotik kullandım korkudan yaptıramıyorum 🙄🙄😬😑
123Azize123 jennefer yaptırdım hem dolgu hem çekim şuan 36 haftalığım bir sıkıntım olmadı şimdiye kadar
whsh jennefer ben ilk haftalarda yaptırdım zaten röntgen çekilmiyor gebelere göre iğne vuruyorlar geçici işlem yapıyorlar
DenizAda_ jennefer ben 13 hafta da diş çektirdim dolgu olacaktı ama dişim kırldığk için çekilmesi gerekti doktorum izin verdi dolguya da çekilmeye lokal olarak
jennefer 123Azize123 bende agrı sızı yok dişçi kırılan yeri idareten kapattı sizde cok ahrı oluyormuydu
123Azize123 jennefer evet dişim kırılmıştı hava aldığı için ağrı oluyordu dolgu yaptı yirmilik dişim de yine kırıldı onu komple çekti
ikizlerkadini 6+5 im solda sağda köprü vardı bebim orucun başında sağdaki köprüyü tutan dışı çektim suan sol da ağrıyor napicam hic bilmiyorum 20 lik te var o daha kötü
ikiemanetinannesi jennefer bi kanal bi dolgu yaptırdım özelde . Bi sıkıntı olmadı canım . 2 trimester da yapılması uygun dendi sadece. 1. Ve 3. De tavsiye edilmediğini söyledi kadın doğum doktorum..
htan jennefer ben yaptirdim 5 dişime ama 2o. Haftadan 28 e kadar izin verdi doktorum. Doktorunuza danisin. O izin kagidi verirse dolgu yapiyor disciler
elanurg jennefer doktor da onay verdiyse yaptırın. Benim doktorum 32ye kadar yapılır dedi. Bende gömülü yirmilik diş ameliyatı yaptırdım sorun olmadı elhamdülillah. Gebeliğe uygun anestesi kullanılıyor zaten
hilalsun Ben de 9. Haftada antibiyotik kullanmak zorunda kaldım mecburen ama ikinci trimestere geçtiğim gibi sıkıntılı olan dişime dolgu yaptıracağım. Üçüncü trimesterde önerilmiyor çok kötüyse arada halletmek en iyisi.
maviiiss jennefer benimde dişimin yarısı kırıldı kadın doğum doktorum neler yapılıp neler yapılmayacağına dair kaşeli imzalı bi kağıt verdi dişçi oraya geçici bi dolgu koydu Ama dolguda uyuşturma işlemi olmuyor zaten bi sorun olmaz diye düşünüyorum
zelis_6034 jennefer bende şuan 17 haftalıgım dişimde iplantdan dolayı apse var ama işlem yapmiyoruz dediler
edacyr zelis_6034 apse varsa sana bir şey yapmaları laızm doktorundan onay al onaysız işlem yapılmıyor apse seni bebeği zehirleyebilir diye biliyorum ihmal etme onu
zelis_6034 edacyr diş eti kızarıklıgi var doktor gördü ama bişey yapamaziy tuzlu suyla gargara yap gün içinde dedi bende çok korkuyorm zaten dişten birde iplant olunca
elifsll jennefer hem dolgu hem kanal yaptırdım antibiyotik bile kullandım. 1.5 ay önce. 29. Haftamdayım şuan. Allahın izniyle bir şey olmadı