Leylaaaaaaaa Merhaba kızlar ben dün ve bügün gebelik testi yaptım ve silik ikinci çizgi çıkıyor daha adetime 4 gün var acaba hamile olabilirmiyim ? 🤔☺️
hunilimom Leylaaaaaaaa benimde 4 gün vardı ogrendigimde ama çizgim silik değildi baya net gözüküyordu şimdi 30 haftalık olduk inşallah sende hamilesindir canım
momof3 Silikte olsa çıkıyorsa hamilesindir canım çok büyük bir ihtimal ama yinede bir kan testi ile kesinleştir bence 😌 Varsa hayırlı olsun 🌸💕
melegiminannesi Kuzum gebelik testlerin de varsa vardır yoksa cıkmaz şöyle bir kaide var ki eğer varsa ve hamile değil görünüyorsan kimyasal dış gebelik vs gibi şeyler oluyor bende adetime 5 gün kala öğrendim git bence vakit kaybetmeden kan ver derim sağlıkla kucagına almak nasip olur inşallah 🤲
Leylaaaaaaaa melegiminannesi ilk bebeğimi kaybettim 10 haftalıkken inşallah yine hamile kalmışımdır 🤞🏻
Leylaaaaaaaa Pedin üzerinde sadece lekelenme var idrar edirken kan geliyor .. normal mı bu acaba ya ?
EbruIrmak Kimyasal olabilir bu yüzdende silik çıkabiliyo yada inşallah yerleşme kanamasıdır o kahverengi oluyo gerçi seninki kan mı baya