iz_l344 36+1 iz bugün kontrolden geldim 11 mayısa gün aldım ama doktor erken gelir dedi su fazlalığı varmış ve 1 hafta önden gidiyormuş tam 11 ini beklemez dedi erken gelebilir dedi gelir mi böyle olanlar erken doğurdu mu yaşayan var mi
aslans iz_l344 benim nerdeyse 30 haftadan sonra suyum hep fazlaydı erkende gelmedi. Beklesem 40 haftayı bile bulurdu 38-3 te sezaryen oldum.
daisymom_99 iz_l344 bebişin kilosu ne kadarmıs acaba bugun bnde gittim gün almaya ama kan sonucları yarına çıkar dedi bugun kan verdim yarın gün alacagım inşalah benm bebeğimde baya önden gidiyor suyuda fazlaymış 36+3 günlüğüz bugun
melisamehmet iz_l344 benimde 33 haftalıktan beri suyum fazla bugün gittim 37 haftalık kilosu iyi şekerim iyi evde ölçüyorum niye suyu fazla anlamadım
daisymom_99 aslans neden fazlaydı peki şeker var mıydı? Bende bugun gittim doktora bebeğim baya önden gidiyor suyumda fazlaymış 1 ay önce normal diyordu şimdi gizli şeker olabilir felan diyor.. suyun artması normalmi acaba
aslans daisymom_99 şeker çıkmamıştı. Şimdi yine hamileyim ve bunda da suyum bir tık fazla yine şekerden şüpheleniyorlar henüz test yaptırmadım. Karbonhidrat, meyve suyu çoğaltıyor diyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum
daisymom_99 iz_l344 3,750gr dedi benimkine 🤭 Çok ağırlaştım Allahım tez zamanda sağlıcakla kavuştursun🌸