Oğlum 3 yaşında bundan önceki sene denememde başarısız oldum 1buçuk ay oldu yeniden tuvalet eğitimine başladık 6aylıkta hamileyim artık alışsın tuvalete istiyorum ama yok delirmek üzereyim şöyle ki çişte problemimiz yok altına kaçırdığı zamanlar oluyor olabilir annecim deyip kızmıyorum bağırmıyorum ama geçen seferde şimdide kakasını yapmıyor kakasının geldiğini anlıyorum saklanıyor yada kaçıyor tuvalete götürüyorum yapmıyor yarım saat 1 saat oyalansakta yapmıyor tutuyor ne zaman kalkıyoruz tuvaletten arkamı dönmemle saklanıp yapması bir oluyor oğlum yapma oğlum kakanı tuvalete yap bak baba yapıyor ben yapıyorum hadi kakayı bırakalım tuvalete bay bay yapalım sifonu çekelim aklınıza gelebilecek her türlü oyunu oynadım denedim ama yok bırakmıcam diyor ne yapmam lazım artık psikolojikmen çöktüm bir kaka eğitimi bu kadar uzun sürer mi benim çocuğum da sorunmu var nasıl çözücem problemini şimdi bez taktım altına eğilip kalkamıyorum belim ağrıyor diye kakası var diye takmak zorunda kaldım huyu suyu herşeyi değişti inat desen hat safhada söz dinlemiyor ben ne yapmalıyım bir yol gösterin lütfen