esra3541 Bugün ilk kez muayeneye gittik 5+6 haftalık sadece kesemiz görüldü 7 mm olduğunu söyledi doktor bu günlerde siz neler yaşamıştınız bebeğe dair bir şey görmeyince endişelendim
semblog esra3541 benim de aynı tarihlerde tek kese görünmüştü iki hafta sonraya çağırdı 7+5 de hem bebiş hem kalp atışını duyduk çok şükür
blnmyld esra3541 Olabilir geç döllenme olabilir ve o haftalar bebek yoktur zaten kese ve yolk sacı vardır bebek 6. Haftada oluşmaya başlıyor
Melal esra3541 benim 5+5 bugün embriyoyu gördük hatta kalp atışını bile çok az duyduk ama bana çok erken geldi chatcptye sordum erken yumurtlama olmuş olabilir dedi seninde belki daha geç oldu bir kaç gün bile çok değişiyor çünkü kimseyle kıyaslama bişey olsa doktorun derdi zaten
hyriye00 Benim de 5+2 perşembe doktor randevum var acaba keseyi görürmüyüm vajinal muayne olmak istemiyorum biraz endişeleniyorum daha önce 2 düşüğüm var
urasim_ hyriye00 vajinal muayene yaptırmayın sakın ben istemiyorum dedim yaptırmadım imza attım. Arkadasın öyle çocuğu öldü yeni. Ne olursa olsun yaptırma karından Bugğn yaptırdım 6 haftalık ta bebek görülüyor
urasim_ hyriye00 hyriye00 görmesin keseyi ben 5 haftada gittim görünmedi vajinadan bakacaktı istemiyorum dedim o zaman göremeyiz dedi riski yok falan dedi yaptırmadım. Bugğn 6+1 karın ultrasondan göründü
zeynepaltnts66 urasim_ yoksa sadece kese mi gözüktü bende aynı durumdayım da bebeği görmek istiyorum şuan erken mi haftaya mi beklesem o yüzden soruyorum
gulsahkandrms esra3541 gayet normal 5+2 de sadece kese gözükmüştü dün gittik 7+1 de hem bebeğimizi gördük hem kalp atışını duyduk