emine136 Kızlar konuşmalarda lekelenme yaşayanlar bebeklerin erkek olduğunu söyledi yaşayan tecrübe eden varsa yazsın aşklar❤
Anneadayiozlem emine136 lekelenmeden kastınız eğer yerleşme kanamasıysa kızımda oldu ama oğlumda olmadı
meltem_ergul emine136 benim 2 kez lekelenme 1 kez yoğun kanamam oldu bana da erkek olur dediler kızım olacak inşallah alakası yok bence
ikincicocugunubekleyenanne Hiç lekelenmem olmadı ilkim kızdı şuanda erkek bebek bekliyorum yine lekelenme yaşamadım bence bununla alakası yok
emine136 ikincicocugunubekleyenanne lekelenme olmasa olmazı diye bişey yok biri erkeğe yordu da lekelenmeyi merak etim
emine136 Anneadayiozlem biri kadın iki oğlunda yerleşme kanaması olduğunu ve erkekte öyle olabileceğini söyledi şaşırdım
Anneadayiozlem emine136 her gebelikte farklı bence bende genelde kız bebeklerde duydum mesela dikkate almayın bence bu durumu
emine136 Esma006 insanlar artık en ufak şeye bakıp cinsiyet tahmini yapıyor bi bu kalmışı merak etim 🤣
cennet033 İlkinde olmadı şimdi dört yaşında oğlum var şimdi yine hamileyim lekelenme oldu erkek oldu bence alakası yok canım
Senanur0909 emine136 oglumdads lekelenme oldu şuan 12+6 yım kızın olacak dedı doktor ıkı kere lekelenme yaşadım