Biranneadayi4 Catlatma iğnesini pazartesi doktor bana yazdı carsamba kontrol dedi sanki yanında getir dedi diye anladım pazartesi yumurtam 13 mm di sizce yarın doktora giderken götürmelimiyim İlk kez vurulacagım
ballim_dunya Biranneadayi4 13 mm çok erken çiçeğim benim de 18 mmdi 2 gün sonra kendin vurulabilirsin dedi perşembe günü vuruldum bekliyorum bakalım
Biranneadayi4 stalas işte bilmiyrm dedi yapma biz dersek yapacaksın ama getir dedi gibi anladım buzla götürsem bişey olmaz herhalde
eminekyr Biranneadayi4 buzla götür zaten yanında alırken vermişlerdir ilaç kullanıyorsan ( Letu, klomen, fermana yada gonal f iğne) o yüzden onlar çabuk büyütüyor ondan getir demiştir
stalas Biranneadayi4 işte belli bir boyuta ulaşması gerekiyor ondan önce yaparsanız boşa yapmış olursunuz. Tabi ki buzla götürün
stalas Biranneadayi4 stres çok etkiliyor lütfen stres yapmayın. Eğer yeterince büyümemişse doktorunuz ilacı kullandırmaya devam edin diyebilir
eminekyr Biranneadayi4 stres yapmayın ben bu ay vuruldum stres yaptım boşa gitti emeklerim dinlenme ayındayım hatta şöyle diyim 12-13 gün olmadıkça test dahi yapma ovutrelle gtkisi oluyor ben 7. Gün başladım teste keşke başlamasaydım stres olacak çocuğu da oldurmuyor sakin kal doktorunun dediklerini yap valla gerekirse girme bile buraya ben deli gibi girdim test attım ettim heves ettim sonunda kanamam oldu regliye döndü çektiğim ağrılarla kaldım
Mmavikizz Benimde yumurtam 19m olmuş fakat doktorum iğne fln vermedi kendisi catlayacak dedi şuanda sol kaşığımda batma var böyle olan varmi
Biranneadayi4 Mmavikizz benim en son gittin 17 idi carsamba bugum de iğne yaptım catlama olacaksa agrı normal yada büyüme oluyorsa eger iğne vermediyse takibe cagırır catlayıp catlamadığına bakmak için
Mmavikizz Biranneadayi4 gerek duymadı çatlicak dedi bende ovalasyon kulaniom 2 3 gündür pik ama kasiyimda batmalar devam edio hayırlisi inşallah