1cey iremo21 pipi çok belli ediyor kendini erkek olunca, kız gibi duruyor ama tabi doktor daha iyi bilir
bilmemben iremo21 bu ultrason fotograflari o kadar silik ki ben bir şey göremedim şahsen Bu arada benimde 16+3 şükür doktor bugün çok net gördü darısı size
iremo21 Pozisyonu güzel olmadığı için %100 emin olamadı doktor Kız mı erkek mi tahminde bulunur musunuz
asmin_12 iremo21 kız ya zannetmiyorum erkek olduğunu ama doktor daha iyi bilir siz ne hissediyorsunuz annenin hislerini yanıltmaz genelde🥹
Papatya-45 bilmemben Banada bakar mısın kordon felan degildir demi doktor 16.6 erkek demişti o kadar dikkatli baktı 🫠
iremo21 bilmemben aslında videodan kırptım o yüzden böyle silik maalesef :( teşekkür ederim haftaya kontrolüm var tekrar gideceğim umarım net bir şekilde görülür
happyela nzlii4949 Maşallah ya ne güzel 🥹😍 Öğrenince beni etiketle bacım ben erkek demiştim valla şu forumda en çok seninkini merak ediyorum çünkü 😃
iremo21 asmin_12 kız hissediyorum :) yada öyle hissetmek istiyorum:)) bir oğlum var birde kızım olsun istiyorum ama tabiki önce sağlık
nzlii4949 happyela her yerde cinsiyet sormuşum 😂😂😂her yeri işgal etmişim bakıyorum başka kime sorabilirim kimse kalmadı bu uygulamada 😂😂😂
happyela nzlii4949 Ahahah bende tam ondan yazdım 🤣 nolur öğren de tüm forum rahatlayalım bacım nereye baksam sen 🤣🤣🤣