yineeyeniden Kızlar doğumum büyük şehirde olacak annemlerin yanında oraya son ay gitmeyi düşünüyorum ve bebek 1 aylık olana kadar kalacağız bütün alışverişimi yaptım sizde neler almalıyım yanıma
1cey yineeyeniden kundak için müslin örtü, battaniyesi, biberon, emzik, ateş ölçer burun temizleme aparatları aldıysanız kessinlikle, havlusu ve tabiiki kiyafetleri bol bol,pişik kremi,ıslak mendili,şampuanı, göğüs pompası, aklıma gelen bunlar
yineeyeniden 1cey hepsini ekledim canım deterjan alt açma örtüsü yedek kıyafet 6 takım var yeter inşallah zıbında fazla var kendime iki takım gecelik aldım üzerime sabahlık bi terlik almadım uçakla gideceğim sorun olmaz inşallah
1cey yineeyeniden 1 aylık olana kadar 6 takım az değil mi? Günde zaten çok değiştiriyor kaka oluyor kusuyor bide büyüdüğünü düşününce daha çok alın bence, doğum için sana da gecelik ve kolay giyilen alt üst takımlar kaydırmaz terlik kalın çorap lazım oluyor
yineeyeniden 1cey ilk ay için 6 takım var diğer aylar içinde var onları saymadım sadece gittiğimde lazım olacaklar var