asmin_12 mahirim2026 doktor kız demiş demeseydiniz hiçkimse kız demezdi bariz pipi görünüyor derlerdi🤷♀️😅
2kids1mom Kıza benziyor ikinci oğluma hamileyim pipi kendini çok belli ediyo ben burdayim diyor resmen 12 haftada bile çok belliydi hakkında hayırlısı olsun canım hayırlı evlatlar olsunlar inşallah. Evlendiklerinde 4te oğlun olur 🤗
HiravEmir mahirim2026 hiç yorum yapmam ilk defa yapıyorum oda size denk geldi bence erkek gibi yine de doktor söyler size bişey demedi mi
nurbrn mahirim2026 Allah gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻 benimde senin gibi 3 kızım var bende hamileyim yarın kontrolüm var cinsiyet musaitse belli olacak inşallah bende öncesinde tabiki sağlıklı hayırlı evlat olsun isterim gönlümde erkek istiyor tabiki 🙂 bazı görüntülerinde erkek pipisi gibi son üç görüntüde ise kız görüntüsü gibi cnm dediğim gibi Rabbim gönlüne göre versin inşallah banada dua edin kızlar 🤲
ferihaninbeyazgeceligi Üzmek istemem ama 3 çizgi görülüyor.inşallah oyle değildir.bende senin gibiyim iki kızım var bu seferki erkek olsun istiyorum ama nasipten öte yol yok tabi😊😊