buse76 orhismommmmmm ya bende bir kere randevu bulup gitsem gerisi olacak da randevu bulamıyorum hiç bir şekilde
buse76 orhismommmmmm pazartesi gittim iki hafta sonra ben samete gidiyorum 39 haftaya gün verdi bana Cemile sana verdi mi gün
orhismommmmmm buse76 neden sezeryan istoyosun aşkım sen bana gün vermediler 35 de verecek eğer bebek dönmezse sezeryan yoksa normal olacak inşallah
buse76 orhismommmmmm bende normali denemek isterdim ilk tercihimdi ama malesef doktor riske atmayalım dedi uzun süre kan sulandırıcı kullandığım için komplikasyon olabilir dedi
orhismommmmmm buse76 tek sağlıklı olsunlar da önemli değil normal sezeryan. 2 hafta sonra gidicem belki denk geliriz 😅
Fatmanur_0416 NilVibe ben hiç o kadar kısa sürede gidip gelmedim hep 1 ay sonra 3 haftaya düşmüştü sonra da doğurdum zaten
buse76 orhismommmmmm eksikler bitti bebişin kendi eksiklerim kaldı onu da bu ay halledip çantamı hazırlayacağım
NilVibe beautiful_ yaa yerim 🩷🌸 evet öyleymiş kuzum, sevindim bu duruma 😊 hayırlısıyla bir kucağımıza alalım da rahat edelim artık çatlıycam zamanda geçmiyor
NilVibe balbocegii ayyy o da ayrı bir dertmiş sürekli git git gel sona geldikçe ben in çık nasıl yapcam acaba ya şimdiden nefes nefese kalıyorum evden çıkınca asansörsüx en üst katta oturuyoruz
sarumervee NilVibe salı günü gittim doktora 29+6 oldum bi dahaki gelmende nst olacak dedi 33 haftalık oluyorum o zaman 20 günde bi gidiyorum ben
NilVibe sarumervee özele mi gidiyorsun devlete mi? Yaaa maşallah son haftalar artık, sağlıkla al kucağına 🥰🤍
sarumervee NilVibe özele gidiyorum canım ☺️ evet telaş sardı şimdiden az kaldı teşekkür ederim amin inşallah 🙏🏻 sizde sağlıklıca alın kucağınıza 💕