elifyldz16 Kızlar 40+2 haftalık hamileyim ne sancım var ne ağrım her akşam yürüyüş egzersiz yapıyorum en az on kez merdiven çıkıp iniyorum ama hiçbir İşe yaramıyor sizler kaç haftalıkken doğum yaptınız ve doğum başlatmak için yaptığınız işe yarayan bir şey var mı
aslihanardihan elifyldz16 bende 40+3 üm sancı açılma yok pazar gününe kadar vaktim var olmazsa suni olacak
ahu301 elifyldz16 cinsel ilişki, meme ucuyla oynama, yürüyüş, çömelme, hurma yeme. Doktorum söylemişti bunları. İlişki içe boşalmalı olmalı Spermler rahmi yumuşatıyormuş
emineuc Beklemede kalayım. Ördek yürüyüşü, squat, ananas, hurma, ahududu yaprağı çayı, korunmasız ilişki, aksak yürüyüş, bele masaj ve sıcak duş bunlar benim bildklerim
elifyldz16 aslihanardihan daha önce doğum yaptınız mı suni sancı deneyiminiz var mı ben devlet hastanesinde muayene oluyorum benimde pazar gününe kadar vaktim var sonrasında ne yapılacak bilmiyorum ama suni sancı almak istemiyorum yani acaba devlette doktorlar bunu diretiyor mu biliyor musunuz