alimom21 Bu durumu yaşayan var mı bugün doktor kontrolüne gittiğimde kanama alanı olduğunu söyledi ilaç verdi yolladı yarın başka bir doktora gideceğim ama bu durum neden olur ne için olur yaşayanlar neler yaptınız lütfen beni bilgilendirir misiniz
asybk alimom21 bende kanama yaşıyorum ama genelde kendimi yordugum günler Progestan kullanıyorum sabah akşam bi sıkıntı var demedi olabilir dedi korkutmadı doktorum yani ama bence sıkıntı yoktur ilaç ne kullanıyorsunuz aynı haftadayız
Keziban alimom21 ya genelde bir sebep olmuyor bende de kanama alanı vardı 20. Haftalara kadar devam etti
alimom21 asybk ilaç duphaston verdi hiç belirtş yoktu devletteki doktora gitmiştim kanama alanı var ilacı kullan dedi başkada hiç bişey demedi canım bide 2 hafta yat hiç kalkma lavabo harici dedi bende korktum senin doktorun ne diyor bu durum için
alimom21 Keziban sürekli yatıp dinlenmek mi gerekiyor bana da bakan kimse yok hem korktum hemde ne yapsam şaşırdım
Keziban alimom21 ben de öyle bir kanma oldu ki özür dileyerek yazıyorum bacaklarımdan aşagı aktı ped yetmedi ama arkada iki evladım daha var mecburen kalkıp iş yaptım büyük kızımı okuldan aldım tabii yavaş yavaş dinlenerek yapmak şart
asybk alimom21 Yanlız değilsin bende aynı durumdayım kızım var 6 yaşında eşim destek oluyor tabiki ama ben haliyle yoruluyorum evi sil süpür vs sadece kişisel bakımınla ilgilen ve yat dedi bana bu tabiki imkansız. En azından daha dikkatli ol dinlenmenin faydası var