caglacelik67 27+2 bel ağrıları çok fena onun dışında bir de gebelik şekeri var ha bir de bebek ters duruyor şuan ama herşeye rağmen mutlu ve umutluyum. Tek isteğim ben ve burada gün sayan bütün arkadaşlarım, tüm anneler bebeklerimize sağlıkla kavuşalım inşallah 🥰 biz bir kaç tane yenidoğan seti aldık 7-8 tane zıbın aldık 14-15 paket bez aldık, alt açma örtüsü, ıslak bez, ilk aylar için pamuk, bebek çamaşır deterjanı aldık. Beşik tamam( eşimin iş arkadaşı verdi sağolsun beşik ve bebek arabasını) iyi durumdaydı diye almadık bizde. Bir odam var misafir odası orada koşu bandı ve eliptik bisikletim ve yemek odası konsolu var onları çıkartıcaz o odadan, eşim satabilirse inşallah. Tek kişilik baza var bir tane orada, boşaldığında bir tane dörtlü dolap bir de şifonyer alıcam tamamdır. Sonrasında bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirmek kalacak inşallah. Bir de süt sağma makinesi göğüs ucu kremi biberon, bebek şampuanı vs bu tür ıvırzıvırlar kaldı. Ben şampuan mustela, göğüs ucu kremini lanisoh, biberonu Philips avent almayı düşünüyorum. Bezleri sleepy aldık içeriği temiz diye ama inşallah kullanır yoksa elimizde kalabilir. Islak mendiller molfix izotonik sulu olan aldık. Deterjanları da siveno tercih ettim. Bebeğimiz yaz bebeği olacağı için genelde zıbın tercih ettim. Bu şekilde şimdilik. Tahmini doğum 26 temmuz, inşallah tam gününde doğar aslan burcu olur oğlum 😄