ayseee344 Merhaba mart ayında kimyasal bir gebelik geçirdim ilk gebeliğin doktor sonrasında gebe kalma şansım daha yüksek olur dedi peşine birçok kadın hamile kalıyor dedi böyle bir durum yaşayan var mı
aysima56 ayseee344 ben ağustos ayında kimyasal olmuştum sonra hamile kalamadım yada yine kimyasal olmuştu ama bu ay o öizgiyi silik de olsa gördüm kan sonucumu bekliyorum inşallah bu ay o aydır Rabbim isteyen herkese nasip etsin bana da
serenayyk ayseee344 aralık ayında kimyasal gebelik geçirdim sonraki ay ocakta tekrar hamile kaldım şimdi 17 haftalık oldu
birmesele ayseee344 3 ay sonra kaldım , kürtajdan sonra bile uzun sürdü, ama kimyasal da ara kısa kuzum yani benim tecrübem öyle oldu , şuan elhamdülillah 9+6 yız , inşallah sende en kısa zamanda sağlıklı bi gebelik geçirirsin 😍
serenayyk aysima56 ikinci çizgi baya baya görünüyor bence ilk 5 dakikada mı çıktı sonrasında mı o önemli diye biliyorum
serenayyk aysima56 yaa o zaman muhtemelen çok yeniyken öğrenmiş olcaksınız hayırlısıyla güzel haberler alın inşallah 🙏🏻 kan sonucunu bize de haber verin 🥰
mihri08 @ayseee344 bende mart ayında kimyasal geçirdim bu ayda tekrar pozitif gördüm kan verdim sonucu bekliyorum inşallah bu sefer sağlıkla ilerler hepimizinki
ayseee344 mihri08 yumurtlama takibi yaptınız mı acaba ben çok stres yapıyorum çok üzülüyorum o yüzden mi olmuyor bilmiyorum
mihri08 @ayseee344 yaptım ama tam pik görmedim ya da ben kaçırdım olduğunda. İki gün öncesini değerlendirebilmiştim sadece bir kez bugündü günüm olmadım. Bende çok stresliyim şuan beklerken sonucum yarına çıkacakmış sonra artış var mı keşke rahatça bekleyebilsek tüm süreçlerde ama olmuyor
ayseee344 mihri08 inşallah güzel haberler alırsın bakalım Bnde doktor peşine olma ihtimali daha yüksek falan diyince bir umut çok heveslendim olmazsa çok üzülücem biliyorum
birumut_ ayseee344 ilk kimyasal geçirdim 6 ay sonra hamile kaldım oda şubatta tekrar kimyasal geçirdim şimdi 7 haftalık hamileyim
betuss9 birumut_ Ben de 9 ay önce ilk kimyas salımı geçirdim. Şimdi tekrar kimyasal gebeliğim oldu. Siz 2. kimyasaldan sonra ne kadar sürede hamile kaldınız uyguladığınız bir şeyler var mı ?
ayseee344 Nedbur siz yumurtlama takibi yaptınız mı peki yada birlikteliğiniz nasıl oldu hün aşırı mı yoksa yumurtlama gününe göre mi acaba
Nedbur ayseee344 Hayır yumurtlama takibi yapmadım ilişkim de 2 kez olmuştu o tutmuş herhalde gecikmenin 4. Günü tesadüfen sağlık ocağında vitaminlerime baktırmaya gitmiştim beta da istedim 54 çıktı