endlesslove1 Kızlar hematolojiye geldim Oksapar coraspirin kullanıyorum doktor diyor ki bu genetik yüzünden riskin hep var diyor moralim bozuldu şuan 25+1 haftalığım korkuyorum da korkuttu biraz doktor bundan sonra her ay geleceksin d dimer takibi yapılacak dedi
veramerve endlesslove1 Benim FII ve FV Leiden heterezigottu . 2 tane önemli gen heterezigot olunca homozigot etkisi yapıyormuş bu yüzden kan sulandırıcı kullandım doğum yaptım sağlıklı bir şekilde. Şuan 2.ye hamileyim korkma sakın içini ferah tut
Esma006 endlesslove1 senin mthfr de homozigot canım ben heterezigot sanıyordum riksli grup evet sağlıklı doğum olsun inşallah
purpoles endlesslove1 tüm gebeliklerde risk var.. siz önlemini aldınız gerisini Allah bilir. Doktor belki durumu önemse ilaçlaeını düzenli kullan diye uyarmış olabilir. Saatine dikkat edin aynı saatte almaya çalışın. Bende kullanıyorum çoğu hamilede bu sorun var
endlesslove1 Esma006 ama o genden dolayı bebekte bir problem yaşamadım folik asitle ilgili bir gendi sanırım
endlesslove1 balminnak faktör v lieden heterezigot olduğundan dolayı pıhtı ve düşük riskin hep var dedi 25 haftalık oldum
balminnak endlesslove1 canım niye olsun içini ferah tut sen 25. Haftadaymıssın zaten bi sorun yasadın mıkı bu zamana kadar yasamadıysan gayet guzel gıdıyor bıldıgım kadarıyla ılk haftalarda pıhtı ıle furumlar olabılıyor sen 26. Hafta olmussun 🌸
balminnak endlesslove1 benımde o degerım oyle genetık teste cıkmıstı doktorum bana hıcbırsey demedı gunde 1 4000 lik ıgne yapıyorum 🌸
endlesslove1 veramerve ay içime umut oldun sürekli burda oluyorum aslında kan sulandırdıcı tedavisi görüp sağlıklı kucağına almışlar ama doktor bugün faktör 5 genetiğinden dolayı pıhtı atma riskin ve düşük riskin var yine dedi
endlesslove1 balminnak önceki kaybım 21 haftalıktı ama pıhtılaşmam olduğunu bilmiyorum bu yüzden korkuyorum
endlesslove1 balminnak beni korkuttu salak doktor ya diyorum ki doktora bebek büyüdükçe risk artar mı diyorum bilmiyorum karşılamadım dedi ama ben önceki kaybımda gittiğinde bana kalsa 28. Haftadan sonra kan sulandırıcıyı verirdim o zaman risk artıyor demişti aynı soruyu aslında bugün sordum bilmiyorum dedi çıldırmamak elde değil
balminnak endlesslove1 nıye ıyle dmeıs anlamadım sen sıkma canını zaten pıhtılasma ıcın takvıyelerını kullanıyorsun surda ne kalmıs bende kac doktora muayne oldum hoc bu tarz bısey dıyen hematolojı yonlerndıren fılan olmadı detaylıda da bakmıslardır gırdıysen bebege gıden kan akısına vs bu stresı kendıne yasatma hiç bende de herterolar homozıgotlar var orta hafıf grup sayılıyor paı mı ne dıye bır deger vardı sanırım o rısklı mı meydı sımdı net hatırlamıyorum hatta yapay zekayada atmıstım ben oda vok rısklı degıl yazmıstı doktor harıcınde
endlesslove1 balminnak yok canım karışım yazmışım biraz benim önceki gebeliğim 21 haftalıkken kalbi durdu sonra genetik araştırma yapıldı o zaman pıhtılaşmam olduğu söylendi sonra hamile kaldım şuan 25 haftalığım
balminnak endlesslove1 bak kendınde yqzmıssın sorun nerde bulunmus su ana kadarda gzuel gıtmıs içini ferah tut bundan sonrada guzel gıder Allahın ıznıyle dusuge gelırsek o genelde rahım kısalıgıyla alakalı dıye bılıyorum bu haflaradan sonra ondada fıtıl vs verıyorlar yada bellı haftafa serklaj yapıyorlar az kalmıs doguma 6 aylık olmussun ınsallah sag salım hepımız kucaklarımıza alıcagız Allahın ıznıyle 💓
endlesslove1 balminnak düşük dediğim de kalp durmasından ölü doğum doktorlar ölü doğuma düşük diyorlar ben 21 haftalık kaybım olanı normal yolla doğumhanede ilaçla doğurdum ama doktorlar ona düşük diyor işte