smyyy95 elakemal canım bu sabah yaptım markası awox sabah yaptım birşey göremiyince kenara bıraktım sonrasında az bişe çizgi gördüm efekt yaptım benim nasibi zorlayış 🤣 pek umudum yok açıkcası
elakemal smyyy95 var gibi kuzu ya görünüyor aslında ama ne zaman çıktı kuruma mı Awox bu çizgiyi çok vermeye başladı
kahveasigiii smyyy95 bu çizgiye asla güvenmeyin awox böyle çıkarıyor. beliren çizgi kuruma gibi ve çizgi düzgün durmuyor Bana da kuruma çıkarmıştı oradan biliyorum
smyyy95 samaa_ ayy inşallah canım artık test yapmak beni yordu adet bekliyorum olmazsam gidip kan vericem
Bmsb smyyy95 inşallah canım çok saolasın🤲🏻🙏🏻😍Rabbim sanada tez vakitte en güzel şekilde gönlündekini nasip eylesin İnşallah 🤲🏻🙏🏻💕
Aynur_ma melekk132 erken gebelik testi mi yapmistiniz yoksa normalmi? Cunki benim bat 7 mayis bugun erken gebelik testi yaptim negatif cikti acaba bir umut var mi hala
smyyy95 znnnr evet canım gittim hormonlarım güzel çıktı sadece tsh yüksek çıkmıştı ilaç kullandım düştü çok şükür eşim gitti bu ay ona da takviye aldık bakalım bu ay nasip