beyzaokanvebebek aynurr024 Benım yegenım başak ve erkek çok şükür bayağı kolay bir çocuk nazar değmesin annesı bütün gün bırakıyor mısal veriyorum hiç aglamaz kendı kendıne oynar bunaltmaz
melike_annee Cinsiyetimiz belli değil ama 26 kasım yay olucak sanırım.Tanıdığım yay burcu yok nasıl oluryorlar merak ediyorum
fundiiim melike_annee eşim yay burcu küçüklüğü çok hareketli geçmiş bol bol hastane ziyaretlerinde bulunmuş kırık çıkık yarık vuruk herşeyleri yaşamış
ca_ dilekmom6 Yengeç burcu kızım var Aslan erkek de yolda. İki kutup arasında akıl sağlığımı korurum umarım 😅
ozge_asln Zamanında gelirse oğlak olucak ama süpriz olursa yay inşallah oğlak burcu anneleri tavsiyeniz varmı endişeliyizde biraz 😁🥲
dilekmom6 ozge_asln ay valla oğlak inadı beter. Bir arkadaşım oğlak burcu. Kız benle küstü yoğundum mesajına geç döndüm diye. Aylardır konuşmuyoruz evlenince de zaten komple bağı kopardı benle. Çok katılar
zekiyeecinarr MelekSeri yaa bende başak burcuyum ama boğaları çok sever çok iyi anlaşırım. Bence başak burcu sizi korkutmasın 😄. Benim bebe de bu arada erken gelirse aslan zamanında gelirse başak olacak bakalım aslan olmasındansa başak olmasını tercih ederim 😄