dlr0 12+2’yim şuan ama bazen düz yattığımda çok hafif bir şeyler hissediyor gibiyim. Normal mi hissedilir mi yoksa ben kafamda mı kuruyorum hahahahahah
buketdeniz19 dlr0 yok canım bu söylediğin mümkün değil bağırsak hareketi ile karıştırıyor olabilirsin 😂çok zayıf olmama rağmen ben bile 16. Haftamda sadece içimden birşey kayar gibi hissetmiştim
pisico dlr0 12.haftada sanmıyorum açıkçası :) zaten bu haftalarda yeni yeni hareket etmeye başlıyor, ve hem cok küçük olduğu için hem de hareketleri yeni başladığı icin sizin hissedebileceğiniz düzeyde olması mümkün değil :)
allyslife buketdeniz19 ben de 15+4′te rahmimin sol tarafında balon patlar gibi pıt pıt hissetmiştim, doktoruma sorduğumda evet tam bebeğinin olduğu konum bebeğinin hareketleri demişti, 2 kez hissettim o gün bir daha da hissetmedim beklemedeyim😂
buketdeniz19 allyslife ben hissediyorum şuan çok net 23+2 haftalık oldumm 😂 içimde uçuyor güç gösterisi yapıyor oğlum resmen
1789900987 allyslife bende 11+5 deyim ve bende bebeğin olduğu yerde balon gibi patlama şeyleri hissettim ve bağırsaklara yordum daha çok küçük diye
allyslife 1789900987 evet sizinki çok çok erken, bağırsak hareketidir 11.haftada daha yeni bebek hareketleniyor hissetmek pek mümkün değil