tugcekmrr _Aleyymom_ Sanırım bende öyle olacağım bayrama kalmadan biz süpriz yapalım derken herkes biz anlamıştık zaten olacak en iyisi bayrama bırakmayayım şaşırtayım ailemizi 😄🥰
tugcekmrr kaya_kaya Ayy kalan 8-9 haftasını niye bekleyememiş belli etmiş ki kendini 🙈 Ne kadar rahat bir hamilelik yaşamışsınızdır 😍
kaya_kaya tugcekmrr evet aktif geçen rahat hareket edebilen ama mide yanmalarının beni mahf ettiği bir hamilelik geçirdim. Zaten çok kilo almadım şuan 39+5 6.5 kg almışım toplamda
Prensesmom_ tugcekmrr 3 üncü gebeliğim 11 haftalıgim görenler 4.5 5 aylık diyor 😄ama çok zayıfım minyonum o yüzden daha belirgin
beyzzsenturkkk tugcekmrr çok zorlamıştı beni tüm gece kasıklarım karnım sancılanmıştı ben regl olucam sanıyordum önemsemedim ama kan akısını bile yavaslatıyor bence hiç bir dönem kullanılmamalı korse türü şeyler
tugcekmrr kaya_kaya Maşallah Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin çok az bir zaman kalmışş 🥹😍😍😍
Melal Ben daha 6 haftalık hamileyim ama kendimi çok şiş hissediyorum karnım çok şiş sanırım hormonlardan bol şeyler giyiyorum hep
sibel3329 19+4 olduk. 2. Gebelik. 1 kilo aldım. Hamile olduğum belli değil. Sabah hiç yok. Akşam azıcık çıkıyor