dlr0 Kızlar fetal dna yaptırıcam ama genoks güvenilir mi bilemedim doktorum önerdi ama google yorumlarında kötü yorum gördüm. Genoksta yaptıran var mı?
sdkaaa dlr0 ben yaptırmadım ama Mersin şehir hastanesindeki Perinatoloji doktoru da genoksu önermişti diğerlerine göre daha uygun fiyatlı diye
Cerenak dlr0 benim doktorum genoksu önermişti geçen yıl yaptırdım 14.000 TL’ye. 5 iş günü içinde sonuçlarım çıktı iletişimleri de çok iyiydi. Gayet memnun kaldım.
dlr0 urasimcom ne zaman yaptırdınız ne kadar ödediniz acaba sanırım herkese farklı fiyat veriyorlarmış
sinemysbaby Bende genoksa yaptırmış oldum ama o kadar şikayet okuduktan sonra içim içimi yiyor güven sorunu yaşıyorum
mariasu sinemysbaby bizde Orda yaptırdık memnun kaldık detaylı da sadece kalpte parlaklık görüldü oda fetal temiz geldiği için önemli değil dediler ilk başlarda ben de çok kendimi yiyip bitirmiştim kötü yorumlardan dolayı ama çok şükür geçti sizde canınızı sıkmayın herşey allahtan
sinemysbaby mariasu banabebeğin kalbinde delik görüldü küçük bir tane. Bebek burun kol bacak biraz küçük alt sınırda. Ama fetal dna testi olduğu için doktorlar bana da bir şey demedi. Öyle stres yapıp korkuyorum ki 😢 siz doğum yaptınız mı
mariasu sinemysbaby yok daha doğum yapmadım 24.haftamdayım 3 kez detaylıya da girdim birşey olsaydı size de bana da doktor söylerdi zaten canınızı sıkmayın burdaki yorumlara bakıp bana özeldeki doktorum tavsiye etti genoksu devletteki doktoruma da sordum o zaman zaten iki büyük firma var dedi biri genoks diğeri de panorama diye o yüzden takılmayın fazla
lalelola GENOKS ile İstanbul’da fetal DNA testimi yaptırdım. Hemşire evime geldi ve kan örneğini aldı, sonuçlar 10 gün sonra çıktı. Hiçbir sorun yaşamadım, her şey mükemmeldi.
sinemysbaby mariasu bende 24.haftamdayım. Bende iki kere detaylı ultrasona girdim. 5 gün ara ile 22. Haftamda. Detaylı da belirgin anamoli varsa onu saptayabilirler sadece. Ama fetal dna da çok çok önemli. Detaylının saptayamacağı şeyleri saptayabilir hastalık olarak. Bu yüzden firma da çok önemli. Ama benim bebeğim biraz geride ölçümlere bakınca. Kol bacak burun kemiği geride biraz küçük, alt sınırda. Çok tedirgin oluyorum
mariasu sinemysbaby doktorunuz bir sıkıntı görmediyse çok takılmayın benim diğer gebeliklerimde de bebeklerim haftasına göre geriden geliyordu bir sıkıntı olmadı çok şükür birsey olsaydı şuana kadar çıkardı zaten
sinemysbaby lalelola hiç bir sorun yaşamadım yazınca siz bebeğiniz doğdu sandım. Firmalar da bazen yanlış teşhis olabiliyor şuan siz de ben de bilemeyiz bir sorun olup olmadığını maalesef