aslmoms Kızlarrr, -Forumda bol bol aktif gördüğünüz, bilgisine güvendiğiniz üyeler var mı? -Soru sorduğunuzda o cevap verdiğinde aklınıza yatan birileri ? Hangi üyenin bilgisine güveniyorsanız etiketleyin bakalım 💜✨
beautiful_ aslmoms @ikiprensesannesi___ @Herseydenbiktim @Elisa0110 @eslem2121 @erkekannesi1_ @myangelson @kartanesi___ @QueenBahar_ @Alya05 @Deleted33000 @bsrbrkysr184_ @elifsn23 @marlam @egeemomms @hd_d @demirrleydi_ @melegim91 @merve_tp @060436 @yorgunannis @Havin49_ @hilalaselll4 @HiravEmir @LadyX @aysgl330633 @kurkmantosuzmadonna @bademli_puding @annekiz6141 @sevimlipandahii @Selim_Alparslan @orhismommmmmm Ay aklıma gelenler bunlar hepinize sonsuz güveniyorum aşkolar ❤️😘
aslmoms @beautiful_ 🌸 @yorgunannis (ilk postumda hamilesin yazmışsın bana 😁) @damlasv (eğitim sebebiyle de sen) diyorum bende.
semaz Tanışmadık ama prematüre postlarında çok güzel uzun uzun açıklayıcı yorumlarını okumuştum @VeraVeraVera Kendi adıma olmasa da ayağı yere basan bilgilerle doluydu yorumların 💐
aslmoms semaz Şöyle bir göz gezdirdimdeee evettt gerçekten açıklayıcı anlaşılır ve güvenilir bilgiler. 👏🏼👏🏼
VeraVeraVera aslmoms semaz Çok teşekkür ederim, nezaketiniz gözlerimi doldurdu. 🥹 Tüm annelerin tabii ama özellikle prematüre annelerinin zaten bazı zorluklarla dünyaya gelmiş bebeklerini doğru şekilde desteklemeleri için doğru ve bilim temelli bilgiye ulaşmalarının çok önemli olduğuna inanıyorum. O yüzden ben de kendi sürecim içerisinde okuduklarımı ve öğrendiklerimi aktarmaya çalışıyorum. Bu nazekatinizle, yerine ulaştığını hissettirdiniz. Çok teşekkür ederim. 🫂💕🙏🏻