ikbalnur 1melekannesi3858 valla yaptırmak istiyorsan mecbur canım yoksa sehir hastanesini beklersen Allah bilir kaçıncı haftada alabilirsin onun da belli bi zamanı var
1melekannesi3858 ikbalnur valla ben yaptırmak istemiyorum aslında doktorum dedi randevu almaya çalış diye bulabilirsem yaptırırım yoksa yok
nrbrkx38 1melekannesi3858 cumartesi günü saat 10 da açılıyor randevular bana doktorum geçen hafta pazartesi randevu al demişti cumartesi hemen randevumu aldım şehir hastanesine e nabızdan takip edin
1melekannesi3858 nrbrkx38 canım yeşil alanın varsa e nabizdan alabilirsin benim yok doktor açmadı nedense
aybarsyigit 1melekannesi3858 e nabizdan nasıl alacağız bugun yesil alan açtı dr bana ama arıyorum sehir hastanesini randevu yok diyorlar
aybarsyigit 1melekannesi3858 2. Defa açtı doktor bugün yeşil alan alamıyorum çıldırmak üzereyim 2 haftadır her gün arıyorum ya
aybarsyigit 1melekannesi3858 bugün bana da yaptırman gerekli dedi geçen hafta ev tasidik hocam bu ay imkan yok dedim ama o zaman takipsiz hastaya düşersin dedi napcam bilmiyorum ya