aynurr024 Kızlar benim bu perşembe detaylı ultrasonum var ancak bende ilçedeyim hastanede merkezde şimdi maddi yönden gidip gidemiyiceğimm belirsiz yani para ayarlayabilirse yol parası falan o şekilde gidebilicem bende hani perşembe gidemeyip durumum olduğu bi zaman gidebilmem mümkün mü acaba kızlar ya😐
2baby1mama aynurr024 canım randevu bulmakt zor onuda göz önünde bulundurun. Her istediğin zaman detaylı için malesefki müsaitlik olmuyor
sarilale123 aynurr024 gideceğiniz yer randevulu mu çalışıyor yani sonradan randevu bulabilecek misiniz
tortillam_ aynurr024 Gidemeyeceğin kesinse bir gün akşam saat 8 den önce iptal etmen gerekir. Yoksa 15 gün yer bulamazsınız. Bide mesela tekrar yeşil alan açmak gerekir mi o da var
aynurr024 2baby1mama benim bu konuda pek bi bilgim yok açıkcası doktorum radyolojiye yönledirdi gün almam için günü de perşembeye verdiler
aynurr024 sarilale123 evet ama bulunurmu bulunmazmı bilmiyorum ki işte perşembeye eşim para ayarlayabilirse inşallah bi dahaki ramdevularada gerek yok
fatmaayar Detaylı ultrason elbet güzel birşey ancak gidemezseniz diye yazıyorum,bebekte Allah korusun bir anormallik olsa bile müdahele edemiyorlar.Tabiki gitmek içinizi rahatlatır,hayırlısı olsun
aynurr024 fatmaayar teşekkür ederim haklısınız gerçekten hani ben de tedirginim gününde de gitmek istiyorum .
cuteregina fatmaayar çocukta bir problem tespit edilirse gerekli ilaç kullanımı tedaviler doğum sonrası ne yapılacağı nasıl davranılması gerektiği hakkında bilgiler veriliyor tabii ki de çok önemli
tortillam_ aynurr024 Perinatoloji alman iyi olurda radyoloji de yapıyormuş. Onu bir araştırıp sormak lazım
cuteregina aynurr024 perinatoloji daha iyi eğer devlet hastanesinde sıra bulamazsanız dışarıdan baktırmak isterseniz radyoloji daha uygundur ama bu bölüm perinatoloji daha pahalıdır bu bölüm daha iyi bakar daha detaylıdır daha iyidir