melegim29 halew aslında regl ve yumurtlamam hep düzenliydi kimyasaldan sonra regl düzenim değişti o yüzden doktor 4 gün geç döllenme olmuş dedi
symnr123 6+2 yiz 4-3 te kese gorundu etrafında kanama alanı varmış cuma gunu gıdeceğim 7+1 olucaz inş kalp atışınıda duyarız ❤️
melegim29 symnr123 sizle aynı gebeliğimiz bence siz duyarsınız kalp atışını 7+1 de :) 6+3 üm 2 gün sonra gideceğim 🙏🏼
melegim29 symnr123 benimde sat 15 mart ama 4 gün geride ölçüldü ultrasonda belki değişiklik olur bu gittiğimde bilmiyorum:)
semaz didaa amin amin evet gönlünü ferah tut. Bu çok önemli. Umarım perinatolog çok güzel şeyler söyler 🥰
symnr123 melegim29 hadı bkalım ınş yerlerınde duruyolardır ne hlde olduklarınıda bılemıyoruzkı tedbır faln alalım ya 😀
ipk_girl Merhaba kızlar. Bat 8 Mayıs ama bu sabah karın ağrısıyla WC gittim silinince pembe oldu peçete. Nedir bu
birbebekkkk cuteregina biz de cumartesi günü kalp atışını duyduk ve bebeği gördük 6 + 1 haftalıktı üç hafta sonra tekrar gideceğiz🦋 bizim doğum da 21 aralıga görünüyor ama ilki sezeryan olduğu için büyük ihtimalle erken gireriz doğuma😂
Sumya cuteregina Şuan 8. Haftadayım en son 6 haftalıkken gitmiştim keseyi gördük yarın randevum var inşallah kalp atışını da duyarız 🌷
Esma006 Ben duymadım henüz 6+5 bugün karından baktırdım tek kese haftayla uyumlu güzel ama içinde bebeknyolk sac yoktu 🥲
ccakmaks Ben bugün gittim normalde 7+5’im ancak doktor 6 haftalıksın dedi ölçümlere göre…ve bebeğin kap atışını yine duyamadı, haftaya çağırdı benim için dua edin lütfen
melegim29 ccakmaks geç döllenmedir belki canınızı sıkmayın umarım herşey yolunda gider benimde bir sürü pürüz çıktı